Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 22:16

Το μήνυμα του Μπεργκ για τα επεισόδια!

{modulepos inside1}
Με ένα μήνυμά του στο Instagram, ο Μάρκους Μπεργκ εξέφρασε την θλίψη του για τα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου (21/11) στη Λεωφόρο, ζητώντας παράλληλα από την κυβέρνηση και την ομοσπονδία να αναλάβουν τις ευθύνες τους ώστε να επιλύσουν οριστικά το πρόβλημα της βίας. Ακόμη και η ασπρόμαυρη φωτογραφία που επέλεξε να ανεβάσει ο Σουηδός επιθετικός, αποτελεί ένδειξη των συναισθημάτων που του δημιούργησαν οι καταστάσεις στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός που δεν άρχισε ποτέ…
 
Χαρακτηριστικά ανέφερε:
 
«Θλιβερή μέρα χτες... Δεν ξέρω πώς να αρχίσω, αλλά έχω κάτι να πω!
 
Έχω γνώση του ελληνικού ποδοσφαίρου από συμπαίκτες και φίλους, έζησα και ζω εδώ δυομισι χρόνια κι έχω δει πολλά!
 
Ελπίζω να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο σύντομα για όλους μας!
 
Αγαπώ το παιχνίδι και τα συναισθήματα που δημιουργεί, αγαπώ να γιορτάζω με τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μετά από νίκη!
 
Πολλοί ήρθαν στην Αθήνα απλά για να έχουν την ευκαιρία να μας δουν και να βιώσουν την καταπληκτική ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο, ας συνεχίσουν να το κάνουν.
 
ΟΜΩΣ δεν υπάρχουν δικαιολογίες να ξεπερνάς τα όρια δηλαδή το να κάνεις τους ανθρώπους να φοβούνται στα ματς, να φοβούνται να φέρουν τα παιδιά τους ή να τους αρνείσαι να πάνε στα ματς! Εν έτει 2015 δεν μπορεί να υπάρχει ο φόβος οτι θα τραυματιστείς ή θα χτυπήσεις σε ένα γήπεδο βλέποντας ένα ματς. Το ποδόσφαιρο είναι για όλους και πρέπει να ενώνει τον κόσμο, ανεξαρτήτως ηλικίας, φυλής, χρώματος ή ό,τι άλλο πιστεύουμε!
 
Ελπίζω η κυβέρνηση και η ομοσπονδία να αναλάβουν την ευθύνη να επιλύσουν τα προβλήματα επειδή έχουν γίνει πολλά τα προηγούμενα χρόνια! Θα πρέπει να ξεκινήσουν από την κορυφή των θεσμών τους!»
 

 
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.