Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015 23:40

Και τώρα οι… τρεις τους

{modulepos inside1}
Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωστοποίησε τη Δευτέρα (30/11) την τελική τριάδα των υποψηφίων για τον τίτλο της Χρυσής Μπάλας μέσα στο 2015, 
 
Ο τετράκις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας (2009, 2010, 2011, 2012) εμφανίζεται ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, έχοντας κατακτήσει με τη Μπαρτσελόνα το τρεμπλ, με τον μεγάλο του αντίπαλο Κριστιάνο Ρονάλντο να μην έχει καταφέρει μέσα στη χρονιά να κατακτήσει κάποιον τίτλο με τους «μερένγκες».
 
Όσον αφορά στον τρίτο της παρέας, Νεϊμάρ, αυτή είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται μέσα στην τελική τριάδα για το συγκεκριμένο φημισμένο βραβείο, με τον 22χρονο σταρ των «μπλαουγκράνα» να αφήνει πίσω του -μεταξύ άλλων- τον συμπαίκτη του στη «Μπάρτσα» Λουίς Σουάρες αλλά και το «πολυβόλο» της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.
 
Μαζί με την τελική τριάδα για την Χρυσή Μπάλα ανακοινώθηκε και αυτή για το καλύτερο γκολ της χρονιάς, το έπαθλο του οποίου διεκδικούν οι Φλορένσι, Μέσσι και ο «άσιμος» Βέντελ Λίρα.
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.