Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2016 12:59

Έφυγε από τη ζωή ο Μάκης Ψωμιάδης

{modulepos inside1}
Την τελευταία του πνοή άφησε ανήμερα των Φώτων σε ηλικία 60 ετών ο Μάκης Ψωμιάδης, μία από τις πιο χαρακτηριστικές και πολυσυζητημένες φιγούρες του αθλητισμού, του lifestyle και του επιχειρηματικού κόσμου. Ο γνωστός σε όλους και ως «Big Mac», κατέληξε στις τρεις τα ξημερώματα της Τετάρτης (6/1) με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου στα χέρια του γιου του, Σταύρου που ήταν κοντά του.
 
Ο Μάκης Ψωμιάδης ασχολήθηκε πρώτα με την μπασκετική ΑΕΚ και στη συνέχεια με το ποδόσφαιρο, αναλαμβάνοντας διαδοχικά τις διοικήσεις των ΠΑΕ ΑΕΚ, Εθνικού, Ακράτητου και Καβάλας. Στα τέλη του περασμένου Αυγούστου είχε αποφυλακιστεί  μετά από 4 χρόνια και 2 μήνες κράτησης για την υπόθεση των στημένων αγώνων. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή (8/1) και ώρα 13:00, στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ η ταφή θα γίνει στον οικογενειακό τάφο στο νεκτροταφείου του Κόκκινου Μύλου.
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.