Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016 16:08

Σέντρα στο πρώτο πρωτάθλημα... υπέρβαρων!

{modulepos inside1}
Ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα πρωταθλήματα ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα στην Αγγλία. Σε αυτό συμμετέχουν ομάδες των οποίων οι ποδοσφαιριστές είναι απαραιτήτως υπέρβαροί, με στόχο όχι μόνο να αθληθούν αλλά και να χάσουν βάρος.  Οι διοργανωτές δίνουν μάλιστα ως κίνητρο στους 90 άνδρες, ηλικίας από 20 μέχρι 69 ετών που συμμετέχουν, ότι στη βαθμολογία μιας ομάδας δεν θα λαμβάνεται υπόψη μόνο το αποτέλεσμα που θα φέρνει, αλλά και τα πόσα κιλά θα χάνουν κάθε εβδομάδα οι παίκτες της!
 
«Πολλοί από αυτούς τους άνδρες έπαιζαν μπάλα πριν από μερικά χρόνια, αλλά αναγκάστηκαν να τα παρατήσουν επειδή τους κορόιδευαν οι άλλοι. Υπάρχει ένας ρατσισμός απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους και εμείς τους δίνουμε την ευκαιρία να κάνουν το αγαπημένο σπορ τους, αλλά και να ακολουθήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Θέλουμε να αρχίσουν το πρωτάθλημα ως υπέρβαροι και θα πανηγυρίζουμε μαζί τους για τα κιλά που θα χάνουν στην πορεία» τόνισε ένας από τους διοργανωτές.
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.