Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016 16:14

«Έφαγε» πόρτα σε εστιατόριο ο Ρανιέρι!

{modulepos inside1}
Μπορεί να έχει οδηγήσει την Λέστερ στην κορυφή της βαθμολογίας στην Αγγλία, ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι… αναγνωρίσιμος από όλους! Ο λόγος για τον Καούντιο Ρανιέρι, ο οποίος είπε να πάρει τη σύζυγό του και να την πάει για φαγητό στο Λέστερσαϊρ. Στο εστιατόριο όμως που επέλεξαν να πάνε δεν υπήρχε τραπέζι. Οι ιδιοκτήτες που δεν τον αναγνώρισαν, του είπαν ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, με τον πρώην τεχνικό της Ελλάδας να σπεύδει να αποχωρήσει. Η κόρη του ιδιοκτήτη, όμως, έστω και με μικρή καθυστέρηση, αντιλήφθηκε ότι ο κύριος με τα λευκά μαλλιά που κατευθυνόταν προς το πάρκινγκ του εστιατορίου ήταν ο Κλαούντιο Ρανιέρι και έτρεξε να τον προλάβει. 
 
«Σίγουρα θα με θεώρησε τρελή έτσι όπως έτρεχα για να τον προλάβω. Του είπα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μην του βρούμε τραπέζι για να γευματίσει. Δεν πιστεύαμε την βλακεία που παραλίγο να κάνουμε. Είναι εξαιρετικός κύριος και πολύ ευγενικός. Η οικογένειά του είναι πολύ γλυκιά. Ο πατέρας μου του έσφιξε το χέρι και του έδωσε συγχαρητήρια που έχει αλλάξει τα πάντα στη Λέστερ» τόνισε η Τζέιντ, η κόρη του ιδιοκτήτη.  
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.