Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 18:05

Μεταγραφή από το LinkedIn!

{modulepos inside1}
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν τα τελευταία χρόνια βασικό μέσο επικοινωνίας των ομάδων, αλλά και του μεταγραφικού τους σχεδιασμού, ενίοτε. Όπως στην περίπτωση της Ντομζάλε, ομάδας τρίτης κατηγορίας της Σλοβενίας, η οποία μετά από 22 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην τρίτη θέση με 38 βαθμούς, οκτώ πίσω από την πρωτοπόρο Ολίμπια Λιουμπλιάνας.
 
Ο τεχνικός της, Λούκα Έλσνερ, αναζήτησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο «LinkedIn» δεξιό μπακ, κάτοχο κοινοτικού διαβατηρίου, αρκετά επιθετικού στο 3-4-3 και τον βρήκε στο πρόσωπο του 30χρονου Ισπανού, Άλβαρο Μπράτσι, ο οποίος έχει περάσει στο παρελθόν από την Μπέτις, την Εσπανιόλ και την Ανόρθωση. Γιατί το έκανε αυτό; Γιατί απλούστατα περίπου 50 ατζέντηδες ακολουθούν το λογαριασμό του.
 
«Πήρα στα χέρια μου 150 προφίλ παικτών σε τρεις ημέρες. Είναι το καλύτερο μέσο να αποφασίσεις και επίσης γρήγορο. Επέλεξα τελικά έναν Ισπανό, που έπαιζε στην Ουγγαρία και τη Βιντεότον. Ελπίζω να ήταν καλή επιλογή», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 

 
{modulepos inside2}

Σχετικά Άρθρα

Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.