Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 00:22

Ταινία η ζωή του Τζέιμι Βάρντι

{modulepos inside1}
Η ιστορία ενός ανθρώπου που βρέθηκε από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Αγγλίας στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ μέσα σε 4 χρόνια, δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί το … ιδανικό κινηματογραφικό σενάριο και όπως φαίνεται η ταινία με τη ζωή του Τζέιμι Βάρντι είναι ήδη στα σκαριά. Το όλο εγχείρημα έχει αναλάβει ο βραβευμένος Βρετανός σεναριογράφος Άντριαν Μπούτσαρτ ο οποίος για πρώτη φορά συναντήθηκε με τον παίκτη, αφότου έκανε το ρεκόρ σκοραρίσματος σε 11 συνεχόμενα ματς στα τέλη Νοεμβρίου.
 
«Το γεγονός ότι πριν 5 χρόνια ήταν στα ερασιτεχνικά γήπεδα και τώρα βάζει γκολ και κάνει ρεκόρ κόντρα σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου, είναι μια ιστορία, που θα ήθελε νομίζω να δει ο κόσμος», είχε δηλώσει εκείνες τις ημέρες στον Αγγλικό Τύπο ο σεναριογράφος.
 
Έκτοτε ακολούθησαν και άλλες συναντήσεις με τον Τζέιμι Βάρντι για τις λεπτομέρειες της ταινίας και κυρίως για το ποιος θα μπορούσε να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Από την πλευρά των παραγωγών έπεσαν τα ονόματα πρωτοκλασάτων ηθοποιών όπως ο Ρόμπερ Πάτισον, Άντριου Γκάρφολντ και Ζακ Έφρον, ωστόσο ο Βάρντι είχε μια πρόταση-έκπληξη: τον Βίνι Τζόουνς, πρώην διεθνή Άγγλο ποδοσφαιριστή και νυν ηθοποιό του Χόλυγουντ. Σίγουρα οι παραγωγοί θα προτιμήσουν έναν πιο εμπορικό ηθοποιό ενώ ανασταλτικός παράγοντας είναι η ηλικία του Τζόουνς. Έχει κλείσει τα 51 και δύσκολα θα μπορούσε να ερμηνεύσει τα εφηβικά χρόνια του Βάρντι, όταν εργαζόταν παράλληλα σε φαρμακαποθήκη, κουβαλώντας κούτες για 30 λίρες την εβδομάδα και παράλληλα έπαιζε μπάλα.
 
«Αυτή την στιγμή μπορώ να πω ότι η ταινία προχωρά. Ομολογώ ότι πρέπει να είναι τρελοί, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Θα ήθελα ασφαλώς τον Βίνι, αλλά ας περιμένουμε» δήλωσε στις εφημερίδες ο Βάρντι.
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.