Κυριακή, 08 Μαϊος 2016 00:24

Στην υγειά του… τελικού ήπιε ο Μανωλάς!

{modulepos inside1}
Τι και αν ο τελικός Κυπέλλου αναβλήθηκε το Σάββατο (7/5) το βράδυ; Τι και αν οι φίλοι της ΑΕΚ δεν είδαν την αγαπημένη τους ομάδα να παίζει κόντρα στον Ολυμπιακό; Το θέμα είναι ένα: ο Στέλιος Μανωλάς δεν έλλειψε από τις οθόνες τους, αφού οι κιτρινόμαυροι είχαν την ευκαιρία να τον απολαύσουν για αρκετές ώρες στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».
 
Ο τεχνικός της ΑΕΚ, ήταν ένας από τους εκλεκτούς καλεσμένους στο αφιέρωμα της εκπομπής για τον Σταμάτη Κόκοτα και έκλεψε κυριολεκτικά τις εντυπώσεις, τόσο στο χορό όσο και στο τραγούδι! Βλέπετε ο προπονητής της Ένωσης δεν κρύβει την αδυναμία του, στο παλιό καλό ελληνικό τραγούδι και η συγκεκριμένη εκπομπή ήταν η καλύτερη απόδειξη. Άνθρωποι από τον χώρο της τηλεόρασης (Αλέξης Κωστάλας), του τραγουδιού (Σταμάτης Κόκοτας), της πολιτικής (Δημήτρης Τσοβόλας) αλλά και του αθλητισμού (Αριστείδης Καμάρας), καταχειροκρότησαν τον 54χρονο τεχνικό, με τον ίδιο να κερδίζει τις εντυπώσεις...
 
Πηγή: marca-sl.gr
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.