Κυριακή, 15 Μαϊος 2016 16:15

Ο Ολυμπιακός με τους «Κόκκινους Αετούς» της Σαγκάης!

{modulepos inside1}
Συνάντηση με τη διοίκηση του κινέζικου συλλόγου «Κόκκινοι Αετοί» είχε το Σάββατο (14/5) ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, υποδέχθηκε τον Γιαν Τζουν, του ομίλου «S.I.P.G» που διαχειρίζεται το μεγάλο λιμάνι της Σαγκάης και έχει τις μετοχές των «Κόκκινων Αετών», στο πλαίσιο των συναντήσεων που είχαν οι Κινέζοι με μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα.
 
Παράλληλα, οι εκπρόσωποι της ασιατικής ομάδας, ξεναγήθηκαν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο, στις εγκαταστάσεις του «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, όπου γνωρίστηκαν με τον Μάρκο Σίλβα και τους ποδοσφαιριστές.
 
Ο Γιαν Τζουν και οι συνεργάτες του, έδειξαν εντυπωσιασμένοι από τις προπονητικές εγκαταστάσεις των Πρωταθλητών Ελλάδας και έκαναν πολλές ερωτήσεις για την δομή και την οργάνωση του Ολυμπιακού, με έμφαση στις Ακαδημίες και τις Σχολές ποδοσφαίρου. Μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεων, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέθεσε γεύμα στην αποστολή των Κινέζων, όπου συζήτησε με τον πρόεδρο του ομίλου, όχι μόνο για θέματα ποδοσφαίρου, αλλά και για επιχειρηματικά και ναυτιλιακά θέματα.
 

 
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.