Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2016 00:06

Εντυπωσιάζουν τα νέα γραφεία του Απόλλωνα Σμύρνης!

{modulepos inside1}
Μετά από 10 μήνες σκληρής δουλειάς η διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» εγκαινίασε το νέο «σπίτι» της στην Λεωφόρο Κηφισίας, το οποίο δημιουργήθηκε στα πρότυπα των γραφείων της Μίλαν και της Ίντερ και είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα οπτικοακουστικά συστήματα. Αξιοσημείωτο είναι ότι τα τρόπαια στη μπουτίκ είναι αντίγραφα και όχι τα γνήσια, καθώς ο Ερασιτέχνης δεν δέχτηκε να τα δώσει στην ΠΑΕ.
 
Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ήταν η ακόλουθη: «Δέκα μήνες σκληρής δουλειάς. Αρχιτέκτονες και γραφίστες που χρειάστηκε να επισκεφθούν γραφεία μεγάλων ομάδων στο εξωτερικό όπως αυτά της Μίλαν και της Ίντερ. Η μια από τις δύο πτέρυγες των νέων γραφείων της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εγκαινιάστηκε σήμερα από τον Αντιπεριφερειάρχη του Βόρειου Τομέα Αθηνών και πρόεδρο της μητροπολιτικής επιτροπής πολιτικής προστασίας και ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής, Γιώργο Καραμέρο. Ένας χώρος τριακοσίων τετραγωνικών μέτρων, ο οποίος κατασκευάστηκε με τη χορηγία της εταιρείας ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΒΕΕΤ, η οποία αποτελεί και τον κύριο χορηγό της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Εξοπλισμένος με σύγχρονα οπτικοακουστικά συστήματα μετατρέπεται εύκολα σε αίθουσα προβολής και σε αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου. Μέσω των νέων γραφείων επιτυγχάνεται η αξιοποίηση του μεγάλου ιστορικού αρχείου που διαθέτει η ΠΑΕ με βίντεο και φωτογραφίες από τα ιστορικά γεγονότα της Σμύρνης και φυσικά την ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα. Παράλληλα πρόκειται για μια αίθουσα που θα μπορεί να εξυπηρετήσει την παρακολούθηση αγώνων του Απόλλωνα ενώ προγραμματίζονται προβολές πολιτιστικού - ιστορικού περιεχομένου. Στο κτίριο στεγάζεται η μπουτίκ της ΠΑΕ και η τροπαιοθήκη με τα τρόπαια της ομάδας».
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.