Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2016 00:30

Ποδοσφαιριστής κούρεψε τη γυναίκα του επειδή του αρνήθηκε το σεξ!

{modulepos inside1}
Απίστευτο! Ποδοσφαιριστής δεν άντεξε το «όχι» της γυναίκας του για σεξ και αφού την κακοποίησε στη συνέχεια την κούρεψε. Ο λόγος για τον διεθνή Κολομβιανό Πάμπλο Αρμέρο ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι, έπειτα από κραυγές που ακούστηκαν από δωμάτιο που διέμενε με τη σύζυγο του.
 
Το βράδυ της Τρίτης (31/5) λοιπόν ο Αρμέρο μαζί με την σύντροφό του γύριζαν στα μπαρ του Μαϊάμι και έπιναν. Όταν γύρισαν στο δωμάτιο τους της ζήτησε να κάνουν sex, αλλά αυτή αρνήθηκε διότι ήταν κουρασμένη. Ο Κολομβιανός άσος που ανήκει στην Ουντινέζε, έχασε την ψυχραιμία του, χτύπησε την γυναίκα, της τράβηξε και της έσπασε το κολιέ και εν συνεχεία της έκοψε μέρος από τα μαλλιά της!
 
«Μου ζήτησε να την κουρέψω και αυτό έκανα», είπε ο Αρμέρο στους αστυνομικούς ενώ η σύντροφός του όταν ρωτήθηκε για το ζήτημα απάντησε με ερώτηση: «Γιατί να του ζητήσω να μου κόψει τα μαλλιά;» συμπληρώνοντας: «Μου ζήτησε να έρθουμε σε ερωτική επαφή, αλλά του είπα πως ήμουν κουρασμένη. Αυτό τον εξόργισε, τον εξαγρίωσε. Μου τράβηξε βιαίως ένα περιδέραιο που φορούσε, στη συνέχεια άρπαξε μια κουρευτική μηχανή και άρχισε να μου κόβει τα μαλλιά».
 
Ο ποδοσφαιριστήςτης Ουντινέζε ο οποίος φερόταν να είναι μεθυσμένος οδηγήθηκε στα κρατητήρια και έπειτα από εγγύηση 1.300 ευρώ που κατέθεσε αφέθηκε ελεύθερος.
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.