Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016 13:21

Άρχισαν τα έργα στη Λεωφόρο

{modulepos inside1}
Την άμεση εφαρμογή του σχεδίου για ολική αναμόρφωση του ιστορικού γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», έβαλε μπρος ο Παναθηναϊκός. Την Δευτέρα (6/6) η Λεωφόρος άνοιξε τις θύρες της στα ΜΜΕ και αυτό που αντίκρισαν όλοι είναι ότι λίγες ημέρες μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού, η προσπάθεια για να αποκτήσει νέα εικόνα το γήπεδο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
 
Η πρώτη φάση των εργασιών περιλαμβάνει τον εξωτερικό καλλωπισμό του «Απόστολος Νικολαΐδης», την αλλαγή των καθισμάτων και το βάψιμο του γηπέδου, ενώ τα πιο «βαριά» έργα, δηλαδή η ανύψωση της εξέδρας επί της οδού Τσόχα, καθώς και η κατασκευή των πύργων με τις σουίτες, θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την έκδοση της οικοδομικής άδειας. Οι «πράσινοι» υπολογίζουν ότι αυτό θα γίνει στα τέλη Ιουλίου με τα έργα να διαρκούν τουλάχιστον τρεις μήνες έως ότου η ομάδα επιστρέψει στη Λεωφόρο. Κατά συνέπεια ο Παναθηναϊκός τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου θα δίνει τους αγώνες του στο ΟΑΚΑ.
 
«Φιλοδοξούμε ότι το γήπεδο θα πάρει μια τελείως διαφορετική μορφή. Ίσως και καλύτερη από αυτή που φαίνεται στα σχέδια. Προχωράμε σε πρώτη φάση στην ανακαίνιση όλου του εσωτερικού του γηπέδου. Αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι πότε θα έχουμε μετά βεβαιότητας το χρονοδιάγραμμα έκδοσης της αναθεώρησης οικοδομικής άδειας, προκειμένου να δούμε αν η φάση που έχουμε ανακοινώσει με την προσθήκη της νέας κερκίδας, θα αρχίσει εντός του Ιουλίου ή αργότερα. Άρα θα έχουμε νεότερα περίπου σε έναν μήνα. Προσδοκούμε στη συμμετοχή του κόσμου. Καταλαβαίνουμε ότι είναι για όλους δύσκολες εποχές, αλλά είναι ένα όραμα που όλοι έχουμε, ανεξάρτητα οικονομικής δύναμης. Ο καθένας όσο μπορεί και ότι μπορεί να συνεισφέρει, για να μπορέσουμε να αποκτήσουμε κάτι που εμείς οι ίδιοι θα το ζούμε», ήταν τα λόγια του κ. Παναγιωτίδη του επικεφαλής του έργου.
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.