Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016 15:43

Αποθέωσε Διαμαντίδη ο Παπασταθόπουλος

{modulepos inside1}
Την ώρα που ο Δημήτρης Διαμαντίδης γνώριζε την αποθέωση στο γεμάτο ΟΑΚΑ, στο τουρνουά που διοργάνωσε προς τιμή του η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την αποχώρηση από την ενεργό δράση, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αρκετά χιλιόμετρα μακριά έστελνε το δικό του συγκινητικό μήνυμα μέσω Facebook, τονίζοντας πως ο «3D» ήταν ένα παράδειγμα για τον ίδιο, λόγω του ήθους και της πορείας του στον αθλητισμό.
 
Αναλυτικά η τοποθέτηση του: «Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία λόγω των υποχρεώσεών μου στο εξωτερικό να δω έναν αγώνα του Δημήτρη Διαμαντίδη από κοντά. Όμως για μένα ο Διαμαντίδης αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που άρχισα να παρακολουθώ ανελλιπώς την Εθνική ομάδα μπάσκετ αλλά και όλους τους αγώνες που έπαιζε. Πρόκειται για μία ξεχωριστή μορφή του αθλητισμού, για έναν εξαιρετικό παίκτη και η παρουσία του, το ήθος του και η πορεία του στον χώρο αποτελούν παράδειγμα για μένα. Πιστεύω ότι προσωπικότητες και αθλητές όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης πρέπει να παραμένουν ενεργοί στην καθημερινή ζωή της ελληνικής κοινωνίας. Προσωπικά, σε ευχαριστώ για όσα είδα από εσένα στα χρόνια που αγωνίστηκες και για όσα έχεις προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό».
 

 
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.