Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2016 13:04

Οι πέντε φορ που έχουν δυσκολέψει περισσότερο τον Μανωλά

{modulepos inside1}

Απασχολούμενος από σαφώς μικρότερης δυναμικής επιθετικούς αυτές τις μέρες λόγω των αγώνων της Ελλάδας με Κύπρο και Εσθονία, ο Κώστας Μανωλάς αποκάλυψε στην ιστοσελίδα της Ρόμα ποιοι είναι οι πέντε πιο δυνατοί φορ που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα στην καριέρα του. Και οι απαντήσεις τους διεθνούς κεντρικού αμυντικού είναι λίγο πολύ αναμενόμενες…

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Έπαιξα εναντίον του το 2013-14 στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό. Είναι τέρας της φύσης –είναι πρακτικά αδύνατον να κολλήσεις πάνω του στη διάρκεια του ματς εξαιτίας της απίστευτης δύναμής του. Επίσης διαθέτει την τεχνική και τις ικανότητες που σπάνια βρίσκεις σε παίκτη των προσόντων του και της σωματοδομής του».

Λουίς Σουάρες: «Έπαιξα εναντίον του όταν συναντήσαμε την Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει έναν σκοπό όταν πρόκειται να σκοράρει και ξέρει πού ακριβώς είναι το τέρμα. Είναι άγριος, πραγματικό δύσκολο να μείνει ήσυχος και θανάσιμος μπροστά από την εστία».

Καρίμ Μπενζεμά: «Πρόκειται για ακόμη έναν πονηρό… πελάτη. Είναι δυνατός και επιδέξιος, ένας ολοκληρωμένος επιθετικός. Δεν είναι εύκολο για αμυντικούς να αντιμετωπίσουν τέτοιο συνδυασμό σωματικότητας και τεχνικής».

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ένας παίκτης φαινόμενο που τα έχει όλα: ντρίμπλα, γκολ, δύναμη. Είχε δύο ευκαιρίες εναντίον μας στα δύο ματς και σκόραρε και στις δύο. Θανάσιμος».

Λιονέλ Μέσι: «Δεν είναι παίκτης περιοχής οπότε δεν τον είχα ποτέ προσωπικό μαρκάρισμα και για αυτό τον βάζω στην πέμπτη θέση. Αλλά είναι καλύτερος και ταχύτερος από όλους τους αντίπαλούς του και ξέρει ακριβώς τι να κάνει μπροστά από την εστία: να πασάρει ή να βρει έναν αμαρκάριστο συμπαίκτη. Πάντα το κάνει σωστά».

{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.