Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2016 00:36

Μυθική αφίσα από τον Αστέρα Εξαρχείων

{modulepos inside1}
Ακόμη μια… μυθική αφίσα έβγαλε ο Αστέρας Εξαρχείων, αυτή τη φορά με αφορμή ένα πάρτι που διοργανώνει για την κάλυψη ιατρικών εξόδων παίκτη της ομάδας που τραυματίστηκε! Σε αυτήν εμφανίζεται ο μητροπολίτης Φθιώτιδος, Καλλίνικος, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες περιφέρθηκε νεκρός στους δρόμους της Λαμίας πριν από την ταφή του, να είναι έτοιμος να αναστηθεί!
 
Στην ιστοσελίδα του συλλόγου μάλιστα δίνονται και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τον τραυματισμό του παίκτη με το Νούμερο…3. «Πάρτυ Οικονομικής ενίσχυσης για τη κάλυψη ιατρικών εξόδων συμπαίκτη μας! Το 3 του Αστέρα άφησε το γόνατο του στο γήπεδο κάπου μεταξύ μικρής και μεγάλης περιοχής (και το κοράκι δε μας έδωσε καν μπέναλντι). Η εγχείρηση για το καινούργιο λοιπόν, θα μας κοστίσει κατιτίς παραπάνω, οπότε το Σάββατο 5/11 στη Νομική θα πίνουμε σαν να μην υπάρχει αύριο (για καλό σκοπό πάντα)», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση!
 

 
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.