Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 23:52

Προπονήσεις με την Ντόρτμουντ θα ξεκινήσει ο Μπολτ!

{modulepos inside1}
Ο Γιουσέιν Μπολτ δεν έχει κρύψει το όνειρο του να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και όπως φαίνεται δεν το εγκαταλείπει. Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ, εννέα φορές Χρυσός Ολυμπιονίκης, συμφώνησε με την διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ για να πραγματοποιήσει μερικές προπονήσεις με την πρώτη ομάδα του συλλόγου με τον ίδιο να ευελπιστεί ότι θα του δοθεί μια ευκαιρία…
 
«Το αποφασίσαμε πριν από λίγο καιρό. Ο εκτελεστικός διευθυντής της PUMA, Μπγιορν Γκούλντεν, που είναι και μέλος της διοίκησης, μας είχε αναφέρει ότι ο Μπολτ ενδιαφερόταν να προπονηθεί με την ομάδα μας και από τη στιγμή που δεν είχε πρόβλημα ο Τόμας Τούχελ, αυτό θα γίνει. Σαφώς, δεν θα τον έχουμε μαζί μας αυτές τις δύσκολες εβδομάδες με τα παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ στο ενδιάμεσο, οπότε το πιο πιθανό είναι να γίνει σε επίπεδο προετοιμασίας. Θα είναι και δική μας τιμή να τον έχουμε ανάμεσά μας» υποστήριξε ο Χανς Γιοακίμ Βάτσκε, εκτελεστικός διευθυντής των Βεστφαλών, με δηλώσεις του στην «Bild».
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.