Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017 12:40

H κορυφαία ενδεκάδα του Μαραντόνα έχει 13 ποδοσφαιριστές

{modulepos inside1}
Η επιλογή της ιδανική ενδεκάδας δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά όταν συζητάμε για επιλογή από Αργεντίνους παίκτες των οποίων το ταλέντο ξεχειλίζει. Ακόμη και ο τεράστιος Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος επιχείρησε να φτιάξει την τέλεια… Αργεντινή, δεν τα κατάφερε στο 100% καθώς η 11άδα του, αποτελείται από… 13 ποδοσφαιριστές.
 
Ο ίδιος έγραψε στο Facebook σχετικά με τις επιλογές του:
 
«Αυτή είναι η ομάδα της Αργεντινής που έχτισα με βάση μία προεπιλεγμένη λίστα παικτών από κάποιους αθλητικούς δημοσιογράφους. Επέλεξα αυτούς, που κατά τη γνώμη μου, ήταν οι καλύτεροι. Αλλά δεν μπορούσα να αποφασίσω για δύο θέσεις. Σχετικά με τον δεύτερο επιθετικό: πιστεύω ότι ο Μέσι είναι ένα φαινόμενο, αλλά έχω τον Κανίγια στην καρδιά μου. Και για τον σέντερ φορ: επειδή ο Κέμπες μας χάρισε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1978. Αλλά ο Μπατιστούτα ήταν εκπληκτικός, δεν έχω δει κανέναν άλλον να χτυπά την μπάλα με τόση δύναμη. Ελπίζω να σας αρέσει».
 
Η εντεκάδα του Μαραντόνα με 4-4-2 και ρόμβο στο κέντρο:
 
Τερματοφύλακας: Ουμπάλντο Φιγιόλ
Αμυντικοί: Χοσέ Λουίς Κουσιούφο, Ρομπέρτο Περφούμο, Ντανιέλ Πασαρέλα, Αλμπέρτο Ταραντίνι,
Μέσοι: Αμέρικο Γκαγιέγο, Οσβάλντο Αρντίλες, Έκτορ Ενρίκε, Ντιέγκο Μαραντόνα, Επιθετικοί: Κλαούντιο Κανίγια / Λιονέλ Μέσι, Μάριο Κέμπες / Γκαμπριέλ Μπατιστούτα
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.