Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 15:23

Δεν θα γίνει... Βαλντάνο για χάρη της Μπάρτσα ο Μίτσελ!

{modulepos inside1}

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να νίκησε στο Clasico και να έπιασε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή, εντούτοις για να πανηγυρίσει στο τέλος τον τίτλου χρειάζεται μια γκέλα της Ρεάλ, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο, αυτό με τη Θέλτα εκτός έδρας. Και αν δεν στραβοπατήσει στη Γαλικία, τότε απομένουν Βαλένθια και Σεβίλλη εντός έδρας και Γρανάδα και Μάλαγα εκτός έδρας. Την τελευταία, την αντιμετωπίζει στην αυλαία του πρωταθλήματος και μάλλον οι Καταλανοί θα πρέπει να μην περιμένουν κάποιο δώρο, ανάλογα της Τενερίφης πριν απο 25 και επιπλέον χρόνια. Σε δηλώσεις του ο προπονητής της και για 14 χρόνια ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Μίτσελ, δήλωσε αναφορικά σχετικά με το ματς της 38ης αγωνιστικής: «Είμαι περισσότερο οπαδός της Ρεάλ από ό,τι ήταν ο Βαλντάνο».

Το σχόλιο αυτό του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού είχε σαφή αναφορά στο… κακό που είχε προκαλέσει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Χόρχε Βαλντάνο –άλλοτε ποδοσφαιριστής της Βασίλισσας– ως προπονητής της Τενερίφη. Τις σεζόν 1991-92 και 1992-93, η νησιωτική ομάδα υποδέχτηκε την τελευταία αγωνιστική τη Βασίλισσα –στην οποία αγωνιζόταν ο τωρινός προπονητής των Καταλανών, Λουίς Ενρίκε, και με νίκες 3-2 (από το 0-2) και 2-0 αντίστοιχα, έδωσε τον τίτλο στη μισητή Μπαρτσελόνα. Και στις δύο περιπτώσεις, οι Καταλανοί ήταν δεύτεροι πριν από την έναρξη των αγώνων, αλλά με τις δικές τους νίκες και τις ήττες των Μαδριλένων, κατέκτησαν και τις δύο φορές το πρωτάθλημα με έναν πόντο διαφορά! Η παραπάνω δήλωση του Μίτσελ καθώς και το τιτίβισμα του προέδρου της Μάλαγα, Αμπντουλάχ Αλ Τανί, ότι «τα καταλανικά καθάρματα δεν θα μυρίσουν το τρόπαιο του πρωταθλητή», ανάγκασε την Μπαρτσελόνα να διαμαρτυρηθεί επίσημα στις ποδοσφαιρικές αρχές καθώς θεωρεί ότι πρόεδρος και προπονητής της Μάλαγα ουσιαστικά υπονόησαν ότι δεν θα είναι αυτοί που θα στερήσουν τον τίτλο από τη Ρεάλ...

{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.