Παρασκευή, 15 Μαϊος 2015 22:53

Τραγουδίστρια και… κούκλα η κόρη του Σαραβάκου! (video)

{modulepos inside1}
Είναι νεαρή, είναι όμορφη, και τραγουδάει υπέροχα. Ο λόγος για την Νικόλ Σαραβάκου τη μοναχοκόρη του άλλοτε σταρ των γηπέδων Δημήτρη Σαραβάκου και της στιχουργού Βίκυς Γεροθόδωρου, η οποία ενηλικιώθηκε και κάνει το ντεμπούτο της στη δισκογραφία.
 
Περίπου ένα χρόνο αφότου ανέβηκε πρώτη φορά στη σκηνή, μαζί με τον Δημήτρη Κοργιαλά και τον Γιώργο Χατζηπαύλου, η πανέμορφη Νικόλ κυκλοφόρησε και τον πρώτο της δίσκο σε αγγλικό μάλιστα στίχο, τραγουδώντας για την αγάπη.
 
Το «Love O’Clock», κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία «Panik Music», έχει την υπογραφή του, επίσης νεαρού και ταλαντούχου, Βαγγέλη Κακουριώτη (μέλος του συγκροτήματος Boys and Noise) στη μουσική και της καταξιωμένης Βίκυς Γεροθόδωρου στους στίχους.
 
«Νιώθω υπέροχα για το πρώτο μου βήμα. Πολλή αγάπη για το πρώτο μου τραγούδι και γι΄ αυτά που ακολουθούν, γιατί αποκρυπτογραφήθηκε η ψυχή μου και στον ήχο, και στα λόγια και στην εικόνα. Και τέλος νιώθω ζεστασιά και ασφάλεια στην αγκαλιά μιας εταιρείας-οικογένειας, της Panik, που μοιράζεται το ίδιο όραμα με μένα, να αγαπηθεί δηλαδή ο λόγος μου από τον κόσμο. Χαρίζω σε όλους εσάς, το πρώτο μου τραγούδι που μιλάει για την αγάπη... It's love o'clock!», δήλωσε χαρακτηριστικά η κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή. 
 

{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.