Δευτέρα, 18 Μαϊος 2015 21:07

Οι οπαδοί της Μπόκα ζήτησαν συγγνώμη από την Ρίβερ

{modulepos inside1}
Η… Ριζούπολη θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως… Παιδική Χαρά, αν μπορούσαμε να κάνουμε μια σύγκριση αυτών που είχαν συμβεί τον Μάιο του 2003 στο ντέρμπι των «αιωνίων», με αυτά που πέρασαν οι παίκτες της Ρίβερ στο Μπομπονέρα, στην προ ημερών αναμέτρηση με την Μπόκα Τζούνιορς για τη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι οπαδοί της Μπόκα αφού σήκωσαν drone με το φάντασμα της… Β' Εθνικής, ψέκασαν στο ημίχρονο τους παίκτες της Ρίβερ με σπρέι πιπεριού με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να διακοπεί σε βάρος των γηπεδούχων.
 
Το τραγικό αυτό συμβάν ανάγκασε μέχρι και τους φίλους της Μπόκα να απολογηθούν μέσω των social media, αναρτώντας μάλιστα μια φωτογραφία που έγραφε: «Συγγνώμη Ρίβερ». «Ζητάω συγγνώμη από τους παίκτες της Ρίβερ. Ως φίλαθλος της Μπόκα νιώθω ντροπή και μας αξίζει ο αποκλεισμός», ήταν ένα χαρακτηριστικό μήνυμα, ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Δεν έχετε ιδέα πόσο θυμωμένοι είμαστε. Περιμέναμε περισσότερο από ένα μήνα το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν είναι αντάξιο της ιστορίας μας ότι συνέβη».
 

{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.