Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015 14:49

Σισέ: «Δεν είχαν πληρώσει την εφορία και για αυτό δεν επέστρεψα στον ΠΑΟ»

{modulepos inside1}

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα insidefutbol και τον Γιάννη Γεωργόπουλο παραχώρησε ο Τζιμπρίλ Σισέ στο περιθώριο της παραμονής του στην Ελλάδα. Ο Γάλλος σούπερ σταρ, ο οποίος μας επισκέφτηκε για να παίξει μουσική σε κλαμπ της Αθήνας και στης Μυκόνου, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον Παναθηναϊκό, τον φίλο του Εσιέν και γιατί δεν επέλεξε τον Παναθηναϊκό το 2013 και πήγε στην Αλ Γκαράφα.

Για τα μελλοντικά πλάνα του: «Υπέγραψα σε μια ομάδα στο νησί Ρεϋνιόν (Saint-Pierroise FC) για έναν φίλο μου, μόνο για πέντε ματς. Μετά, έχω ένα τηλεοπτικό σόου στη Γαλλία. Λόγω του γοφού μου, πρέπει να απομακρυνθώ λίγο από την μπάλα και για αυτό θα κάνω κάτι εντελώς διαφορετικό και μετά ελπίζω να επιστρέψω. Ίσως τον Ιανουάριο».

Για το αν νιώθει πίκρα που δεν επέστρεψε στον ΠΑΟ: «Ναι, λίγο, γιατί προσπάθησα μερικές φορές να επικοινωνήσω με τον προπονητή και τον πρόεδρο αλλά δεν πήρα απάντηση. Είναι λυπηρό, αλλά δεν πρόκειται να κλάψω για αυτό. Νομίζω ότι είναι μια δυσάρεστη κατάσταση γιατί όλοι θα ήταν χαρούμενοι από αυτό. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που αποφασίζουν τι πρόκειται να γίνει στον σύλλογο. Από αυτούς εξαρτάται».

Για το αν μετανιώνει που επέλεξε την Αλ Γκαράφα το 2013: «Ο κόσμος πρέπει να σταματήσει με αυτή την ιστορία γιατί με ενοχλεί. Δεν ήταν αυτό το θέμα, δεν μπορούσα να επιστρέψω στην Ελλάδα. Είχαμε θέματα με την εφορία επειδή ο σύλλογος δεν την είχε πληρώσει ενώ υποτίθεται ότι θα έπρεπε. Οπότε αυτός ήταν ο λόγος και όχι ότι εγώ προτίμησα την Αλ Γκαράφα αντί του Παναθηναϊκού. Πρέπει να σταματήσουν να λένε βλακείες και να είναι ευγενικοί. Αν αυτό το πρόβλημα δεν υπήρχε τότε, φυσικά και θα είχα έρθει πίσω. Δεν ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα και να μπω στη φυλακή, αυτή ήταν η κατάσταση».

Για τον Μίκαελ Εσιέν: «Είναι φίλος μου. Οι οπαδοί θα τον αγαπήσουν, τον ξέρω, ξέρω πόσο καλός είναι, ξέρω τι μπορεί να σώσει στην ομάδα. Είναι ένας μεγάλος άσος για τον Παναθηναϊκό».

Για την καλύτερη χώρα που έπαιξε: «Πρέπει να είναι η Ελλάδα. Η σχέση με τους οπαδούς είναι τόσο ιδιαίτερη. Ποτέ δεν είχα τέτοιου είδους δέσιμο με τους οπαδούς».

{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.