Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015 09:26

Φωτογραφία με τα παλιά τους ινδάλματα (video)

{modulepos inside1}
Η αγάπη του κόσμου για τους ποδοσφαιριστές είναι ένα φαινόμενο ανεξήγητο για πολλούς. Οι ποδοσφαιριστές των μεγάλων συλλόγων μοιράζουν αυτόγραφα και βγαίνουν φωτογραφίες, κάνοντάς το μηχανικά, χωρίς να συνειδητοποιούν το πόσο σημαντική είναι αυτή η στιγμή για τον απλό φίλαθλο και τι επίδραση έχει. Για τον ποδοσφαιριστή είναι «ακόμα μία στιγμή», για τον φίλαθλο είναι «η στιγμή». Η στιγμή που πολλές φορές χαλάει γιατί δεν υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος να βγει η σωστή φωτογραφία, γιατί ο φίλος που του δώσαμε την κάμερα ή το κινητό είναι άσχετος, γιατί κάποιος άγνωστος κάνει photo-bombing, γιατί βγήκες με κλειστά μάτια.
 
Στο παραπάνω βίντεο βλέπουμε ανθρώπους που βγήκαν πριν αρκετά χρόνια φωτογραφίες με παίκτες του Άγιαξ. Την κοπέλα που πήγε δυο χρονιές σερί για να βγει φωτογραφία με τον Κίβου, τον τυπάκο που στις καλοκαιρινές διακοπές πριν από παραπάνω από 20 χρόνια πήγαινε στις προπονήσεις του Άγιαξ και έχει ακόμα τη φωτογραφία με τον Στέφαν Πέτερσον και τέλος, το ζευγάρι που έκανε κρυφά βόλτες στο Άμστερνταμ Αρένα και τελικά πέτυχε τον Ρίτσαρντ Βίτσκε με τον οποίο έβγαλε μια αποτυχημένη φωτογραφία. Όλοι αυτοί διηγούνται τις εμπειρίες τους σαν να ήταν χθες, με κάθε λεπτομέρεια. Μέχρι που ο Άγιαξ τούς κάνει έκπληξη, φέρνοντας τα ινδάλματά τους ξανά δίπλα. Φίλαθλοι και παίκτες τα λένε και οι φωτογραφίες επαναλαμβάνονται στα ίδια σημεία για να βγουν αυτή τη φορά καλές, διορθώνοντας κάθε προηγούμενη ατέλεια και χαρίζοντας στους φιλάθλους ακόμα μία στιγμή που δεν θα ξεχάσουν.
 

Πηγή: sombrero.gr

{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.