Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2015 23:49

Όταν το ποδόσφαιρο συναντά την τέχνη...

{modulepos inside1}
Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Το ποδόσφαιρο συναντά την Τέχνη και τους δημιουργούς», σε μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στο μεγάλο συνθέτη και φίλο του ποδοσφαίρου Μίκη Θεοδωράκη. Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015, στο Ίδρυμα ΖΗΣΗ και τη συνδιοργάνωση ανέλαβαν ο Πολιτιστικός - Επιστημονικός Σύλλογος «ΑΡΓΩ Χαλανδρίου» και το «Επίσκυρον».
 
Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, έστειλε όμως το παρακάτω χαιρετιστήριο μήνυμα: «Ευχαριστώ τον Δήμο Χαλανδρίου για την ωραία αυτή πρωτοβουλία. Δυστυχώς στη χώρα μας η… υψηλή διανόηση θεωρεί το ποδόσφαιρο ως το… όπιον του «λαουτζίκου». Αντιθέτως εγώ το αγαπώ και το θαυμάζω, γιατί το θεωρώ όχι μόνο σωματική άσκηση υψηλού βαθμού αλλά και πνευματική προσπάθεια ξεχωριστή, μιας και ο ποδοσφαιριστής έχει ελάχιστα δευτερόλεπτα για να πάρει τη σωστή κάθε φορά απόφαση. Αυτός ο συνδυασμός είναι που δημιουργεί τα σύγχρονα ινδάλματα των εκατομμυρίων οπαδών που γεμίζουν τα στάδια σε όλα τα μέρη του κόσμου. Σας εύχομαι καλή επιτυχία».
 
Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Αρ. Καμάρας, Xρ. Αρδίζογλου, Τ. Λουκανίδης, Ν. Σαργκάνης, Λ. Νικολάου, Γ. Καραγκούνης,  Χρ. Αντωνόπουλος, Σπ. Μαραγκός, Β. Λάκης, Τζουνάκος, Θεοφάνης, Θ. Αντζινάς, Γ. Βλαντης, Γ. Παυλίδης,  Λ. Κυρκασιάδης και Κ. Πουλιος Γ.Γ. του Π.Σ.Α.Π, ενώ στο χώρο της εκδήλωσης παρουσιάσθηκε έκθεση φωτογραφίας και ζωγραφικής των Π. Ζουμπουλάκη, Σπ. Κουρσάρη, Στ. Κατσιρέα, Αλ. Βακιρτζή, Β. Διονυσόπουλου, Ν. Οικονομίδη, Γ. Παπανελόπουλου.
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.