Τρίτη, 24 Μαϊος 2016 00:23

Νεκρός ποδοσφαιριστής από γροθιά αντιπάλου! (video)

{modulepos inside1}
Σοκαριστική κατάληξη είχε ο καβγάς που σημειώθηκε στον αγώνα της Σαν Χόρχε ντε Βίλα Ελίδα με τη Ντιφενσόρες ντε Κολόν, για το περιφερειακό πρωτάθλημα Αργεντινής, όταν ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο έπειτα από γροθιά που δέχθηκε στο πρόσωπο από αντίπαλό του!  
 
Όλα συνέβησαν όταν ο Μίκαελ Φάβρε της Σαν Χόρχε ζήτησε το λόγο από αντίπαλό του για ένα σκληρό μαρκάρισμα που δέχθηκε, με τον Φάβιο Λαρόσα της ντε Κολόν να μπαίνει στον καβγά και να χτυπάει τον Φάβρε με γροθιά στο πρόσωπο ρίχνοντάς τον κάτω. Το θύμα έκανε κίνηση να σηκωθεί, όμως δεν αισθάνθηκε καλά και έπεσε ανάσκελα στο χορτάρι και παρά το γεγονός ότι έγινε προσπάθεια να τον συνεφέρουν εξέπνευσε! Η είδηση του θανάτου του 24άχρονου ποδοσφαιριστή, οδήγησε τους οπαδούς να προσπαθήσουν να λιντσάρουν τον δράστη έξω από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι συμπαίκτες του Φάβρε δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί.
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.