Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 14:07

Προγνωστικά Σέριε Α και Πρέμιερ Λιγκ

{modulepos inside1}

Δύο επιλογές περιλαμβάνουν τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα Πέμπτη 17/12, με τις εμβόλιμες αγωνιστικές σε Αγγλία και Ιταλία.

Οι αγώνες της Serie A προσφέρονται για live stream* μέσα από την ιστοσελίδα του στοιχιμαν (*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

ΡΟΜΑ – ΤΟΡΙΝΟ (21:45)

ΡΟΜΑ

Εξαιρετική εμφάνιση έκαναν οι Ρωμαίοι την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Μπολόνια εκτός έδρας. Η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο, σημειώνοντας 5 τέρματα, το μόνο που κατάφερε η Μπολόνια στην επανάληψη ήταν να μειώσει για το τελικό 5-1. Πλέον η Ρόμα βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας διατηρώντας τη θέση της με 21 βαθμούς σε 11 παιχνίδια, έχοντας 6 νίκες, 3 ισοπαλίες, και 2 ήττες. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της σ όλες τις διοργανώσεις μετράει μία ήττα (Νάπολι 4-0) 3 νίκες και μία ισοπαλία.

Απουσίες: Σαντόν (αμυντικός) Μαντσίνι (αμυντικός) Κριστάντε (μέσος) Παστόρε (μέσος) Ζανιόλο (μέσος)

Στατιστικά στοιχήματος: 4/5 Over 2.5

ΤΟΡΙΝΟ

Σε κακό φεγγάρι οι φιλοξενούμενοι, προέρχονται από 2 ήττες στη σειρά, κόντρα σε Γιουβέντους και Ουντινέζε. Στο παιχνίδι με την Ουντινέζε, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, κατάφεραν με υπερπροσπάθεια στο 2ο ημίχρονο και ισοφάρισαν σε 2-2, η χαρά τους όμως δεν κράτησε πολύ, καθώς ο Νεστορόβσκι έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα του Ούντινε, για το τελικό 2-3. Η Τορίνο πλέον βρίσκεται αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία της Σεριε Α με τον κίνδυνο του υποβιβασμού να ελλοχεύει. Στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις της έχει μόλις μία νίκη, με 3 ήττες και μία ισοπαλία.

Απουσίες: Ανσάλντι (αμυντικός) Μπαζέλι (μέσος) Βέρντι (επιθετικός)

Στατιστικά στοιχήματος: 4/5 Goal-Goal 4/5 Over 2.5

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν στις επιτυχίες εντός συνόρων, από την άλλη η Τορίνο καίγεται για βαθμούς και θα ρισκάρει πολύ παίζοντας επιθετικά. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι με αρκετά τέρματα.

Επιλογή το Over 3.5 σε απόδοση 2.00

 

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (22:00)

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ βρίσκονται οι γηπεδούχοι που αποδεδειγμένα είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Στα πρώτα 12 παιχνίδια τους παραμένουν χωρίς νίκη, έχοντας μία μόνο ισοπαλία και 11 ήττες, με απολογισμό τερμάτων 5-21. Με τέτοια στατιστικά είναι φανερό πως η Σέφιλντ χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για την αποφύγει τον υποβιβασμό τη φετινή σεζόν. Την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Σαουθάμπτον εντός έδρας ηττήθηκε με κάτω τα χέρια 3-0 με τους «αγίους» να περνούν ένα πολύ εύκολο απόγευμα.

Απουσίες: Μπράιαν (αμυντικός) Ο’κόνελ (μέσος) Μακμπέρνι (επιθετικός)

Στατιστικά στοιχήματος: 4/5 Over 3.5

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Στην 9η θέση του πρωταθλήματος βρίσκονται οι «κόκκινοι διάβολοι» έχοντας 20 βαθμούς σε 11 παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική έμειναν στο 0-0 κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι παραμένοντας αήττητοι στα 5 τελευταία παιχνίδια τους στην Premier League. Η ομάδα του Σόλσκιερ μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League θα ρίξει όλο το βάρος εντός συνόρων. Κύριο μέλημα του Σκοτσέζου τεχνικού η αμυντική λειτουργία, καθώς η Μάντσεστερ έχει δεχτεί σε 11 παιχνίδια 17 γκολ.

Απουσίες: Τζόουνς (αμυντικός) Καβάνι (επιθετικός)

Στατιστικά στοιχήματος: 4/5 Over 3.5

ΠΡΟΤΑΣΗ: Τεράστια η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, Η Μάντσεστερ καλείτε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, με τη Σέφιλντ να είναι ο ιδανικός αντίπαλος για την ομάδα του Σόλσκιερ. Περιμένω μία άνετη νίκη για τους «Κόκκινους Διαβόλους» και θα ρισκάρω μετά τα γκολ.

Επιλογή το Over 3 σε απόδοση 2.30

 

Επισκεφτείτε καθημερινά το webfreebets.com για προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις, όπως επίσης και χρηστικές πληροφορίες για τις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114 ή 210-923777.

{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.