Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020 12:38

Προγνωστικά σε Ιταλία 23/12

{modulepos inside1}

Δύο επιλογές περιλαμβάνουν τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα Τετάρτη 23/12. Το στοιχηματικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Ιταλία με τις αναμετρήσεις, Ρόμα - Κάλιαρι και Βερόνα - Ίντερ.

Δείτε στο numbers.gr το κουπόνι στοιχήματος με τους αγώνες από Ιταλία, στατιστικά δεδομένα και κληρώσεις για τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ (κινο, virtuals, powerspin, κ.ά.) όπως και την κλήρωση τζοκερ με επιτυχίες και κέρδη ανά κατηγορία.

 

ΡΟΜΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ (21:45)

ΡΟΜΑ

Στην 4η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς οι γηπεδούχοι παρά την εκτός έδρας ήττα από την Αταλάντα την προηγούμενη αγωνιστική με 4-1. Οι Ρωμαίοι, αν και προηγήθηκαν στο σκορ με τον Τζέκο στο 3ο λεπτό, στην επανάληψη ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και δέχτηκαν 4 γκολ σε 20 λεπτά. Αυτήν ήταν η 2η ήττα στα 5 τελευταία παιχνίδια τους, έχοντας επίσης νίκες και μία ισοπαλία.

Απουσίες: Ζανιόλο (μέσος) Παστόρε (μέσος)

Στατιστικά στοιχήματος: 4/5 Goal-Goal & Over 2.5

ΚΑΛΙΑΡΙ

Ισόπαλοι για 4η φορά στα 5 τελευταία παιχνίδια τους οι φιλοξενούμενοι, αυτή τη φορά με αντίπαλο την ανώτερη Ουντινέζε, βαθμολογικά βρίσκονται στην 14η θέση με 14 βαθμούς έχοντας έως τώρα 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες. Στο παιχνίδι με την Ουντινέζε η Κάλιαρι προηγήθηκε στο 27ο λεπτό με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Λυκογιάννη, αλλά η Ουντινέζε ισοφάρισε στο τελικό 1-1 στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60ό λεπτό.

Απουσίες: Κλαβάν (αμυντικός) Τριπαλντέλλι (αμυντικός) Ούνας (μέσος)

Στατιστικά στοιχήματος: 4/5 Goal-Goal

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ακλόνητο φαβορί στην αναμέτρηση η Ρόμα που θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν μαχητικό σύνολο με καλές μονάδες, κυρίως επιθετικά. Το σενάριο να σκοράρουν αμφότερες έχεις πολλές πιθανότητες επαλήθευσης.

Επιλογή το Goal-Goal σε απόδοση 1.70


 

ΒΕΡΟΝΑ – ΙΝΤΕΡ (19:30)

ΒΕΡΟΝΑ

Στην 9η θέση της βαθμολογίας οι γηπεδούχοι με 20 βαθμούς σε 13 παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική πήραν πολύτιμο βαθμό κοντά στη Φιορεντίνα εκτός έδρας με 1-1. Το σκορ άνοιξε ο Βελόσο στο 9ο λεπτό, ενώ η Φιορεντίνα ισοφάρισε 10 λεπτά αργότερα. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της η Βερόνα ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει δύο νίκες δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.

Απουσίες: Μπαράκ (μέσος) Μπενάσι (μέσος) Καλονίτς (επιθετικός)

Στατιστικά στοιχήματος: 4/5 Goal-Goal

ΙΝΤΕΡ

Τρίτη σερί νίκη για την ομάδα του Κόντε μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη κόντρα στην Σπέτσια εντός έδρας. Το σκορ άνοιξε στο 56’ ο Χακίμι με ωραίο σουτ, ενώ το 2-0 έκανε ο Λουκάκου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Πλέον οι Νερατζούρι βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Μίλαν. Στα τελευταία 5 παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης παραμείνουν αήττητοι με 4 νίκες και και ισοπαλία.

Highlights: Γκολ και φάσεις από την εκτός έδρας νίκης του επί της Κάλιαρι με 1-3 https://www.youtube.com/watch?v=t5KwE1ptaf4

Απουσίες: Βεσίνο (μέσος) Ναΐγκολαν (μέσος) Σάντσες (επιθετικός)

Στατιστικά στοιχήματος: 3/5 Goal-Goal & Over 2.5

ΠΡΟΤΑΣΗ: Φαβορί στην αναμέτρηση η Ίντερ παρά τα αμυντικά κενά που αντιμετωπίζει από την αρχή της σεζόν. Η Βερόνα είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα και θα προσπαθήσει να βρει κενούς χώρους στην άμυνα των Νερατζούρι. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι με γκολ και για τις δύο ομάδες.

Επιλογή το Goal-Goal σε απόδοση 1.75

Ενημερωθείτε για το κουπόνι του στοιχήματος σε stoiximan και novibet, όπως επίσης και πληροφορίες για τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ.


21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-923777.

 
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.