Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 15:26

Προγνωστικά στοιχήματος 11/01

{modulepos inside1}

Τέσσερα παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα Δευτέρα. Το ενδιαφέρον στρέφεται σε Ελλάδα, Γερμανία, Ισπανία και Κύπρο.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ (18:00)

Χωρίς νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια τους οι γηπεδούχοι που γνώρισαν τη συντριβή με 5-0 κόντρα στην Πάφο την προηγούμενη αγωνιστική. Από την άλλη η ομάδα του Κετσπάγια επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από 2 σερί νίκες και ανέβηκε στην 4η θέση του πρωταθλήματος. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια, οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ποιοτικότερο ρόστερ και το διπλό σε τέτοια τιμή δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ποντάρισμα στην νίκη της Ανόρθωσης στο 1.80 στη bet365 cy

 

ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ (19:30)

Φαβορί στην αναμέτρηση η ΑΕΚ που επικράτησε δύσκολα του Παναιτωλικού την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0. Από τα πρώτα κιόλας δείγματα του Χιμένεθ βλέπουμε μια ΑΕΚ διαφορετική, πού προσέχει πρώτα τα μετόπισθεν, κάτι που δεν υπήρχε με τον Καρέρα και της είχε στοιχίσει έως τώρα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η Λαμία έδειξε για ακόμη μια φορά το κακό της πρόσωπο κόντρα στον ΟΦΗ και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια 2-0. Η ΑΕΚ εκτός έδρας δυσκολεύεται φέτος και η Λαμία είναι λογικό ότι θα κλειστεί πίσω. Το Under 3 βρίσκεται στο 1.80 και θα προστεθεί στις επιλογές μου.

 

ΟΥΕΣΚΑ - ΜΠΕΤΙΣ (22:00)

Τρεις συνεχόμενες ήττες μετράνε οι γηπεδούχοι στα 5 τελευταία παιχνίδια αποτελέσματα που τους έχουν φέρει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και εκτός κυπέλλου Ισπανίας, καθώς μεσοβδόμαδα γνώρισαν ταπεινωτικό αποκλεισμό από ομάδα 4η κατηγορίας. Στον αντίποδα τα πράγματα για την Μπέτις δείχνουν να καλυτερεύουν καθώς μετά την καλή εμφάνιση και ισοπαλία κόντρα στη Σεβίλλη προκρίθηκε και στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Η Μπέτις έχει προβάδισμα για τη νίκη και το διπλό (2) παίζεται στο 2.50

 

ΜΠΡΑΟΥΝΝΣΒΑΙΚ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ (21:30)

Σε εξαιρετική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 5 σερί νίκες στο πρωτάθλημα με μοναδική απώλεια την ήττα από την Έσεν στο κύπελλο. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Μπράουνσβαϊγκ αγνοεί τη χαρά της νίκης στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της με συνέπεια να βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ποιότητα της Φορτούνα είναι αναμφισβήτητη και περιμένω να το επιβεβαιώσει και εντός αγωνιστικού χώρου. Επιλογή το διπλό (2) σε απόδοση 2.00.

 

Επισκεφτείτε καθημερινά το livebetting.com.cy για προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις, όπως επίσης και χρηστικές πληροφόριες για τις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.