Σάββατο, 02 Ιανουαρίου 2021 13:19

Προγνωστικά στοιχήματος Αγγλίας 02/01

{modulepos inside1}

Δύο επιλογές περιλαμβάνουν τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα Σάββατο 02/01, με την Premier League να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ (22.00)

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Από το κακό στο χειρότερο οι γηπεδούχοι παραμείνουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού μετά από 16 παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισαν ήττα-σοκ εντός έδρας από τη Λιντς με το ευρύ 5-0. Στα τελευταία παιχνίδια τους έχουν πάρει μόλις δύο βαθμούς, έχοντας 3 ήττες και δύο ισοπαλίες. Η Γουέστ Μπρομ είναι το μεγάλο φαβορί μαζί με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για υποβιβασμό, απόδειξη ότι διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 30 γκολ.

Απουσίες: Τάουνσεντ (αμυντικός) Λιβερμόρε (μέσος)

Στατιστικά στοιχήματος: 3/5 Goal-Goal & 3/5 Over 2.5


 

ΑΡΣΕΝΑΛ

Δείχνουν ότι συνέρχονται οι «Κανονιέρηδες» καθώς μετά την επιβλητική εμφάνιση και νίκη κόντρα στην Τσέλσι, κέρδισαν και εκτός έδρας, αυτήν την φορά με αντίπαλο την Μπράιτον. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Λακαζέτ μετά από ωραία πάσα του Σακά. Αυτήν ήταν η 6η νίκη για την Άρσεναλ στη φετινή Premier League, που βρίσκεται 6 βαθμούς πίσω από τον φετινό της στόχο την έξοδο στην Ευρώπη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της φετινής σεζόν η κακή αμυντική λειτουργία πού εμφανίζει η ομάδα του Αρτέτα, η οποία έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία 4/5 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας.

Απουσίες: Γκάμπριελ (αμυντικός) Λουιζ (αμυντικός) Οζίλ (μέσος)

Στατιστικά στοιχήματος: 4/5 Goal-Goal & 3/5 Over 2.5 στο pamestoixima.gr

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μεγάλη η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες με την Άρσεναλ να δείχνει ότι βρίσκει σιγά σιγά τον καλό εαυτό της. Η Γουέστ Μπρομ έχει κάκιστη αγωνιστική συμπεριφορά και αν δεν προσέξει μπορεί να διασυρθεί.

Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.90


 

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΛΙΝΤΣ (14:30)

ΤΟΤΕΝΑΜ

Μια νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πού μέσα στον Δεκέμβριο έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας στην 7η θέση και στο -7 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Την περασμένη εβδομάδα στο τελευταίο της παιχνίδι (καθώς η αναμέτρηση με την Φούλαμ αναβλήθηκε) δεν κατάφερε για ακόμη μια φορά να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ, αφού η Γουλβς ισοφάρισε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Αξίζει να σημειωθεί ότι έως τώρα έχει δεχτεί 15 τέρματα σε 15 παιχνίδια και 7 στα τελευταία 5.

Απουσίες: Λο Σέσλο (μέσος) Μπέιλ (εξτρέμ) Λούκας (εξτρέμ)

Στατιστικά στοιχήματος: 4/5 Goal-Goal

Highlights: Τα καλύτερα γκολ της Tότεναμ εδώ για το 2020


 

ΛΙΝΤΣ

Από δύο συνεχόμενες νίκες προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, κόντρα σε Μπέρνλι και Γουέστ Μπρομ φτάνοντας στους 23 βαθμούς στα 16 πρώτα παιχνίδια με συνολικό απολογισμό, 7 νίκες, 2 ισοπαλίες, και 7 ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική συνέτριψαν εκτός έδρας τη Γουέστ Μπρομ με 5-0 κάνοντας με διαφορά την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράνε, 3 νίκες και 2 ήττες, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία τους μόλις δύο φορές.

Απουσίες: Μπεράρντι (αμυντικός) Γιορέντε (αμυντικός) Φόρσγο (μέσος)

Στατιστικά στοιχήματος: 4/5 Over 2.5 3/5 Goal-Goal

Highlights: Τα 10 καλύτερα γκολ της Tότεναμ εδώ για το 2020

ΠΡΟΤΑΣΗ: Φαβορί εμφανίζεται η Τότεναμ από το σετ των αποδόσεων. Οι γηπεδούχοι έχουν την ποιότητα να πάρουν το τρίποντο όμως δύσκολα τους εμπιστεύεσαι. Η Λιντς είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα και θα παλέψει για κάτι θετικό.

Επιλογή το 2(+1) σε απόδοση 1.70

 

* Επισκεφτείτε καθημερινά το webfreebets.com για προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις, όπως επίσης και χρηστικές πληροφόριες για τις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114 ή 210-9237777.

{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.