Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 15:54

Προγνωστικά ποδοσφαίρου Τετάρτης

{modulepos inside1}

Από την εμβόλιμη αγωνιστική της Serie A είναι τα σημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου. Από το κουπόνι στοιχήματος της Τετάρτης ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Λάτσιο με την Φιορεντίνα και το ντέρμπι κορυφής Μίλαν - Γιουβέντους.

Οι Γιουβεντίνοι θέλουν τη νίκη για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου και οι γηπεδούχοι να αποδείξουν ότι το “έχουν” για να μπορέσουν να σηκώσουν και πάλι το Σκουντέτο.


ΛΑΤΣΙΟ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΛΑΤΣΙΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπήκε δυνατά στη Γένοβα και κατάφερε να προηγηθεί απέναντι στην Τζένοα μόλις στο 15ο λεπτό με πέναλτι που εκτέλεσε, ποιος άλλος, από τον συνήθη ύποπτο Ιμόμπιλε. Στη συνέχεια αν και είχε την πρωτοβουλία δεν μπόρεσε να δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις στην εστία της γηπεδούχου. Και όσο περνούσε ο χρόνος έχανε μέτρα στο γήπεδο και έδειχνε ευάλωτη στις αντεπιθέσεις. Αποτέλεσμα να δεχτεί την ισοφάριση στο 58’ και να κινδυνέψει μέχρι και να χάσει και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Κυρίως εξαιτίας της απόδοσης στις τελευταίες αγωνιστικές και όχι τόσο από την απόσταση που έχει από την τέταρτη θέση η Λάτσιο δεν δείχνει ότι μπορεί να παραμείνει στη διεκδίκηση μιας θέσης για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Από τη σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσει ο τιμωρημένος χαφ Λούκας Λέιβα και οι τραυματίες Προτό (τερματοφύλακας), οι αμυντικοί Βάβρο και Φάρες και οι χαφ Λούλιτς και Παρόλο όπως και ο φορ Κορέα (11/1).

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει τέσσερα G/G στους τελευταίους πέντε εντός έδρας αγώνες της.

EURO 2020-21 Aποδόσεις: Η Σκουάντρα Αντζούρα είναι μεταξύ των φαβορί για κατάκτηση του επερχόμενου EURO. Ενημερωθείτε για το EURO 2020 Στοιχημα , όπως επίσης και για το πρόγραμμα και τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες.

 

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραγική για ακόμη μια φορά και στο δημιουργικό κομμάτι και πολύ περισσότερο στο τελείωμα των φάσεων. Είναι ενδεικτικό ότι ολοκλήρωσε την εντός αναμέτρηση με την Μπολόνια χωρίς να καταφέρει να έχει ούτε ένα σουτ στην εστία. Και βασίστηκε στην εκπληκτική εμφάνιση του τερματοφύλακά της Ντραγκόφσκι για να μπορέσει να αποσπάσει τον βαθμό τελικά με το 0-0.

Επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις η Φιορεντίνα αποδεικνύοντας ότι η επιβλητική νίκη στο Τορίνο επί της Γιουβέντους με 0-3 ήταν απλώς μια παρένθεση. Οι “Βιόλα” καταφέρνουν και παραμένουν πάνω από την γραμμή υποβιβασμού, αλλά δεν δείχνουν ότι έχουν αυτό που χρειάζεται για να μπορέσουν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω και στη φετινή χρονιά. Ανεξάρτητα αν ο προπονητής τους Τσέζαρε Πραντέλι δηλώνει ότι η ομάδα σύντομα θα αρχίσει να αποδίδει καλύτερα. Χωρίς τον επιθετικό Κουτρόνε θα ταξιδέψει στη Ρώμη.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σκοράρει μόλις μια φορά στις τελευταίες πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Παράξενο το “σταύρωμα” ανάμεσα στις δύο πιο ανισόρροπες ομάδες της φετινής Serie A. Αν και είναι ξεκάθαρη η επιθετική δυστοκία της Φιορεντίνα, η άμυνα της Λάτσιο μας οδηγεί στην τελική απόφαση

Επιλογή μας το G/G σε απόδοση 1.70.

 

 

ΜΙΛΑΝ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

 

ΜΙΛΑΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέρασε άνετα από την έδρα της Μπενεβέντο κερδίζοντας με 0-2. Άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση των πρώτων 15 λεπτών με εύστοχο πέναλτι του Φρανκ Κεσιέ. Στη συνέχεια αν και έμεινε με δέκα παίκτες στο 33ο λεπτό κατάφερε και έκανε εξαιρετική διαχείριση του αγώνα. Και με το γκολ που πέτυχε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ο Ραφαέλ Λεάο. Μέχρι το τέλος του αγώνα οι Μιλανέζοι δεν χρειάστηκε να φορτσάρουν, και το μόνο που κατάφεραν να πετύχουν οι γηπεδούχοι είναι να κερδίσουν ένα πέναλτι που όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν γκολ.

Τρίτη σερί νίκη για την Μίλαν που τη διατήρησε στην κορυφή και διεύρυνε το αήττητο στους 27 αγώνες. Και πλέον όλοι κάνουν όνειρα τίτλου. Δικαίως,, αλλά για να μπορέσουν να κάνουν ένα βήμα προς τα εκεί θα πρέπει να κερδίσουν την εν ενεργεία πρωταθλήτρια που έρχεται σήμερα στο Μιλάνο με άγριες διαθέσεις. Και πάλι θα παραταχθεί με πολλές απουσίες καθώς θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος χαφ Τονάλι και οι τραυματίες Γκάμπια (αμυντικός), ο χαφ Μπενασέρ και οι επιθετικοί Σαλεμάκερς και Ιμπραΐμοβιτς.

Στατιστικά Στοιχήματος: Τέσσερα over 3.5 στις τελευταίες πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις.

 

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έψαχνε αντίδραση μετά την “τριάρα” που δέχτηκε στην έδρα της από την Φιορεντίνα. Και η άτυχη που βρέθηκε στον δρόμο της ήταν η Ουντινέζε που γνώρισε την ήττα με 4-1. Αν και καλύτερη σε όλο το παιχνίδι η Γιουβέντους η επικράτηση της δεν ήταν τόσο άνετη όσο το τελικό σκορ δείχνει. Απλώς η Ουντινέζε ήταν άστοχη και άτολμη και το μόνο που κατάφερε στην ουσία είναι να πετύχει το 3-1 λίγο πριν το ματς μπει στις καθυστερήσεις.

Η Γιουβέντους με έναν αγώνα λιγότερο απέχει δέκα βαθμούς από την κορυφή και τη σημερινή της αντίπαλο. Και είναι ξεκάθαρο ότι σήμερα ταξιδεύει στο Μιλάνο έχοντας στο μυαλό της μόνο τη νίκη. Και ποντάρει πολύ στην φόρμα του Ρονάλντο που “ζεστάθηκε” απέναντι στην Ουντινέζε πετυχαίνοντας δύο γκολ. Στα υπέρ της ότι δεν έχει απουσίες σήμερα και επιπλεον επιστρέφει ο - πολυτιμος, αλλά συνήθως παγκίτης - επιθετικός Μοράτα.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει τέσσερα G/G στους τελευταίους πέντε εκτός έδρας αγώνες της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η φόρμα “λέει” ξεκάθαρα Μίλαν, αλλά από τη μια οι πολλές και κομβικές απουσίες της, αλλά και η βαριά φανέλα των φιλοξενούμενων κάνουν προτιμότερη την ενασχόληση με τα γκολ.

Επιλογή μας το over 2.5 σε απόδοση 1.72

 

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114 ή 210-9237777.

{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.