Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015 20:42

Μπήκε αλλαγή και πέτυχε χατ-τρικ

{modulepos inside1}
Μόλις μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές μετρά η Τσέλσι στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο γνώρισε το Σάββατο (12/9) ακόμα μια ήττα, αυτή τη φορά από την Έβερτον και πλέον η υπόθεση τίτλος φαίνεται να απομακρύνεται, καθώς στην κορυφή η Σίτι  έχοντας το απόλυτο στις νίκες (5/5), έχει ξεφύγει από τους «μπλε» με 11 βαθμούς διαφορά!
 
Όλα αυτά βέβαια χάρη στον Στίβεν Νέισμιθ, ο οποίος κλήθηκε να μπει ως αλλαγή στο 9ο λεπτό στη θέση του τραυματία Μπέσιτς. Ο 29άχρονος Σκωτσέζος επιθετικός όχι μόνο τον αντικατέστησε επάξια, αλλά πέτυχε χατ-τρικ! Άνοιξε λοιπόν το σκορ στο 17ο λεπτό με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, διπλασίασε τα τέρματα του πέντε λεπτά αργότερα με καταπληκτικό συρτό σουτ κοντά στο ημικύκλιο της περιοχής και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και δεξιά. Η Τσέλσι το μόνο που είχε κατορθώσει, ήταν να μειώσει πρόσκαιρα το σκορ σε 2-1 στο 36ο λεπτό με «κεραυνό» του Νέμανια Μάτιτς.
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.