Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016 09:25

Τα… «μπινελίκια» του Κασάμι (video)

{modulepos inside1}
Ο μέσος του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι, ξέσπασε με σκληρές εκφράσεις κατά του διαιτητή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, ενώ χαρακτήρισε την Ένωση μικρή ομάδα καθώς βρίσκεται 16 βαθμούς πίσω στον βαθμολογικό πίνακα.
 
Μεταξύ άλλων ανέφερε:
 
«Είδατε όλοι τι συνέβη σήμερα. Είναι ντροπή! Όπου πηγαίνουμε λένε ότι ο Ολυμπιακός κερδίζει μόνο με τον διαιτητή. Και είδατε σήμερα πώς μας κέρδισαν. Μόνο έτσι μπορούσε να μας κερδίσει η ΑΕΚ. Είναι μια μικρή ομάδα, 16 βαθμούς πίσω μας.
 
Ο διαιτητής ήταν γελοίος. Μου έγινε μαρκάρισμα από πίσω και δεν έδωσε τη γα%@νη κόκκινη. Ούτε κίτρινη δεν έδωσε! Και αμέσως μετά έδωσε την αποβολή στον Μποτία. Και δεν είχε τα α@@@@@α να πάρει πάνω του την ευθύνη. Πήγε στον βοηθό και τον ρωτούσε: "Ήταν τελευταίος παίκτης; Ήταν τελευταίος;".
 
Είναι πρώτη φορά στη ζωή μου που παίζω με 9 παίκτες. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε, αλλά ήταν δύσκολο. Φτάσαμε στο σημείο να κάνουμε φάσεις, αλλά τι μπορείς να κάνεις με 9 παίκτες.
Εμείς θα σηκώσουμε το τρόπαιο σε 2-3 εβδομάδες. Τότε θα είναι ωραίο για τους φιλάθλους της ΑΕΚ, να το δουν. Εύχομαι στους φιλάθλους της ΑΕΚ να πανηγυρίσουν κι αυτοί κάποιο τρόπαιο, γιατί σήμερα έκαναν λες και το κατέκτησαν».
 
Δείτε το Ξέσπασμα του Ελβετού στην κάμερα:
 
Τα μπινελίκια του Κασάμι

«Μπινελίκωσε» διαιτητές και ΑΕΚ ο Κασάμι

Δημοσιεύτηκε από e-soccer.gr στις Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016
{modulepos inside2}
Fctables
Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.